BEZOEK HORECABEURS 5GK

Duur van de activiteit :
18-11-19

Vandaag 18 november zijn 5GK, samen met Juf Vera en Juf Tania naar de Horecabeurs geweest te Gent. De leerlingen waren heel benieuwd hoe hun dag zou verlopen. We namen de trein vanuit het station van Waregem richting Gent en dan de tram naar de expohallen.

De leerlingen mochten vrij rondlopen tot 12u.00. Daarna kwamen we terug samen en wisselenden onze gedachten met elkaar uit. We zagen blije gezichtjes alsook veel positieve commentaren. Na het middagmaal mochten ze terug vrij rondlopen. Na het vele wandelen en bezichtigen kwamen we af en toe leerlingen tegen. Ze waren heel enthousiast en vertelden over de vele bezienswaardigheden en proevertjes. We werden gefotografeerd met tv-kok Peter Van Asbroeck.

De leerlingen hadden veel documentatie en staaltjes mee. Ze konden ook al hun buikje rond eten met allerlei lekkernijen zoals frietjes, donuts, drankjes, … Het was een zeer leerrijke en fantastische dag, zowel voor de leerlingen als voor de leerkrachten. Super… zeker voor herhaling vatbaar !