Op woensdag 29 januari organiseerden we voor de 24ste keer het netbaltornooi. Het was een spannende en sportieve namiddag. Er namen 19 ploegen deel, goed voor 186 leerlingen en begeleiders. Dankjewel aan alle leerlingen, leerkrachten en gepensioneerde leerkrachten die deelnamen aan een alweer geslaagd tornooi ! Op naar de 25ste editie ! Klik op "Lees Verder" voor het filmpje.

Op 27 januari onthulden de leerlingen van het 5e jaar, die in mei naar Polen trekken met de Trein Der Duizend, hun zelfontworpen pop-upmonument. Dit als herdenking dat op precies deze dag, 75 jaar geleden, Auswitch werd bevrijd. Het was een ontroerende ceremonie waarbij de leerlingen en leerkrachten hun steentje aan een respectmuur hingen.

Met de leerlingen van het 5de jaar zijn we deze week op bezoek geweest naar een leerrijke budgetbeurs. Dit werd door het OCMW Waregem georganiseerd. Tijdens deze uitstap hebben de leerlingen geleerd dat het belangrijk is welke financiële keuzes je maakt, alsook hoe je op een verantwoorde manier moet omgaan met geld.

Op zondag 19 januari kwamen 85 “nieuwjaarders” van Boloed VTI en VIBSO samen om het glas te heffen op 2020 en om het oude jaar uit te wuiven. Boloed viert dit jaar het vijfjarig bestaan, een “houten” jubileum noemen insiders dit.

Wij, leerlingen van het 5de jaar loodgieten, doen mee met een schoolwedstrijd “sanitair en verwarming”. We hebben jullie hulp nodig om een mooie prijs te winnen. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk “likes” verzamelen. Likes van leerlingen, familie en vrienden zijn meer dan welkom. Klik op "lees verder" voor meer uitleg

Terwijl “Frozen 2” volop draait in onze bioscopen werkte klas 2L met veel enthousiasme aan hun Olafje ! Tijdens de lessen logistiek moeten de leerlingen ook creatief kunnen zijn.

Het werden 7 unieke exemplaren. Voor de leerlingen was het een zeer leuke ervaring.