Welkom vanaf 10u.00 tot 17u.00

Individuele rondleidingen zijn mogelijk, rekening houden met social distancing, mondmaskers zijn voorzien en ontsmettende gel, alleen voor OV3, geen afspraak nodig, inschrijvingen, aanmelding.

Voor deze uitdaging heb je jouw goed humeur en jouw smartphone nodig. Wij zijn benieuwd wie alles kan. Het filmpje gaat snel. Slaag jij erin om alle opdrachten uit te voeren? Klik op "Lees verder" voor het filmpje. Stuur ons een foto of filmpje van jullie resultaat. Veel succes !

Voor dit bewegingsmoment heb je niets nodig. Probeer zo goed mogelijk de bodydrum na te doen. Klik op “lees verder” en kijk aandachtig naar het filmpje. Stuur gerust je zefgemaakte bodydrum door. Veel succes.

Klik hieronder op de link voor een rondleiding op onze school. 

https://youtu.be/fykaGfvFcaY

Deel het filmpje via onze facebookpagina met vrienden !

Tijdens de coronaperiode zijn onze leerlingen van de afdeling loodgieten druk in de weer met de opbouw van de sanitaire materialen die ze kregen van verschillende sponsors. Ieder schooljaar neemt onze school deel aan de wedstrijd. VIBSO Waregem won de fotowedstrijd op facebook. Een apotheose van de scholenwedstrijd wordt in coronatijden jammergenoeg niet georganiseerd. Langs deze weg bedanken wij de organisatoren en sponsors van dit jaarlijks project. Klik op "Lees verder" voor een filmpje waar je onze leerlingen aan het werk ziet.

Voor deze uitdaging heb je een wasmand en schoenen nodig. Probeer de oefeningen rustig uit te voeren. Wij zijn benieuwd wie alle oefeningen kan. Op het einde van het filmpje zit ook een nieuwe challenge. Slaag jij erin om de challenge te volbrengen of misschien het record te verbreken ? Klik op "lees verder" voor het filmpje. Stuur ons een foto of filmpje van jullie resultaat. Veel succes !

Op vrijdag 15 mei mochten we na weken van verlangen eindelijk terug naar school. Het was een blij weerzien tussen leerlingen onderling en leerkrachten. Natuurlijk werd de social distancing hierbij gerespecteerd. Gedurende de dag werd er een herhaling gegeven van beddenopmaak waarbij iedereen een andere opdracht kreeg. Bv. beddenzeil, steeklaken, ....

De leerkrachten grootkeuken stuurden gevisualiseerde receptjes door te naar de leerlingen en kregen dan foto’s van de resultaten. Dit was heel fijn ! In het 1ste jaar maakte juf Mia kookfilmpjes rond wentelteefjes, hamburgerbroodjes en eitjes bakken in de vorm van paprika’s. Ook in de hogere jaren grootkeuken kregen de leerlingen instructiefilmpjes doorgestuurd. Via deze filmpjes konden ze stap voor stap de instructies opvolgen. Het doet ons deugd om te zien hoe goed de leerlingen hun best doen !  We missen jullie allemaal heel erg en verlangen om terug met jullie in de keuken te koken.

Tijdens de COVID-19 periode proberen we ook vanuit de praktijklessen hout opdrachten te voorzien. Dit gaat van opdrachten via digitale weg forms en teams. Er werden zelfs ook praktische opdrachten aangeboden zoals het maken van een bloembakje in resthout , een nageloefening … . De werkjes werden achteraf gefotografeerd door de leerlingen en doorgestuurd naar de leerkracht. Het waren stuk voor stuk prachtige resultaten !.

Pagina's