Ieder jaar zorgt onze afdeling logistiek ervoor dat de inkom van onze school mooi versierd wordt. De kerstboom, de wanddecoratie, de tafelversiering, ...  Niet alleen tijdens kerst, maar ook rond valentijn en pasen zorgen de leerlingen voor een aangename sfeer. Dankjewel aan alle medewerkers !

Door samenwerking met VIBSO wordt houtbedrijf CRAS genomineerd in de inclusieve onderneming awards. Op dinsdag en donderdag gaan twee groepen leerlingen uit de opleiding hout op stage naar houtbedrijf CRAS te Waregem.

Tijdens de praktijklessen logistiek maakten de leerlingen van het eerste jaar een kerstboompje. Eerst knippen de leerlingen ronde vormen uit verschillende kleuren viltstof. Daarna worden de lapjes stof met kopspelden op een isomo vasgezet.

Alle leerlingen en personeel konden op woensdagmorgen 5 december genieten van een heerlijk Sinterklaasontbijt, gratis aangeboden door onze school. Ook de Sint en zijn pieten waren van de partij. Sint had zijn groot boek bij en sprak de leerlingen toe. 

Op dinsdag 4 december namen we met 15 leerlingen deel aan het zaalvoetbal in Brugge. Er namen 10 ploegen deel aan het tornooi. BUSO-scholen uit Oostende, Middelkerke, Nieuwpoort, Brugge en Waregem. Proficiat aan onze leerlingen !

Alle meisjes van het 2de t.e.m. 4de jaar kregen op zaterdagnamiddag 24 november de kans om zich eens te laten verwennen. Enkele juffen van VIBSO en de dames van "Lions Ascot" bezorgden onze meisjes een schitterende namiddag.

Op vrijdag 23 november zijn de leerlingen van 4L op uitstap geweest naar WZC Ter Berk. We kregen de kans om de appartementen en de leefruimte van de bewoners te bezichtigen. De bewoners waren enthousiast om ons te zien !

Op donderdag 22 november gingen de leerlingen van 5GK naar food@worklive. Ze leerden op een interactieve manier de vele voedingsbedrijven, beroepen en tewerkstellingsmogelijkheden uit de sector kennen.

5GK en duaal trokken op dinsdag 20 november naar de horecabeurs. Het was zeer groot, zeer interessant en veel nieuwigheden !  Aan de hand van de opdrachten hebben ze veel bijgeleerd !  Het was voor herhaling vatbaar.

Pagina's