Op vrijdag 30 maart trokken we met meer dan 100 leerlingen op voettocht naar Desselgem voor het goede doel. De voettocht was 16 km lang. 's Middags kregen de leerlingen heerlijke frietjes, klaargemaakt door een team enthousiaste leerkrachten. Proficiat aan allen voor jullie inzet !

José Tack maakte een reis naar Oeganda en zag wat Broederlijk Delen er allemaal deed. De leerlingen van het 1ste en 2de jaar luisterden met veel bewondering.

Op dinsdag 27 maart bezochten de leerlingen van 2GK en 3GKB de Bio Boerderij "De Zonnekouter" in Machelen onder leiding van juf Annelies en juf Lisa. Het was een boeiende namiddag.

Op vrijdag 23 maart speelden de meisjes van het 4de jaar netbal tegen de leerkrachten. Op hetzelfde moment speelden ook de jongens van het 4de jaar voetbal tegen de leerkrachten.

Van maandag 5 tot vrijdag 16 maart stond een pannaveld opgesteld op de speelplaats. De leerlingen speelden pannavoetbal tijdens de speeltijden en middagpauzes.

Op zondag 11 maart waren we met meer dan 600 op ons schoolfeest. Dankjewel aan alle leerlingen, ouders, leerkrachten, opvoeders en sympathisanten die op het schoolfeest waren.

Op vrijdag 9 maart namen een 100-tal leeringen en leerkrachten deel aan het sober maal. Broederlijk Delen spaart dit jaar voor Oeganda.

Op donderdag 8 maart mochten we een grote groep enthousiaste jongens en meisjes van Zonneburcht ontvangen.