De leerlingen van het 3de jaar gingen van 30 mei tot 1 juni naar Tiegem met de fiets. Er stonden tal van activiteiten op het programma. Zwemmen, dieren, stadsspel, fietstocht, quiz, ...

3GKB kreeg een een leuke driedaagse van 30 mei tot 1 juni. Ze brachten een bezoek aan de grootkeuken in het college. De klas ging naar de "Valleihoeve" in Zingem en speelden er boerengolf. Ze maakten ook een lekkere picknick klaar en beleefden een schitterende dag in de "Brielmeersen" in Deinze.

Tijdens het 3e trimester zaten de leerlingen niet stil tijdens de crealessen. Foto's kan je bewonderen over verschillende technieken en materialen die onze leerlingen gebruikten.

De leerlingen en leerkrachten van ABO trokken van 22 tot 25 mei op zelfstandigheidsreis. De week was TOP !                       

Binnen het kader van de lessen logistiek bezochten de leerlingen van het 1ste jaar op vrijdag 25 mei het woon-en zorgcentrum "De Meers".

Ook alle eerstejaars reden op donderdag 24 mei met de fiets naar Deinze. Ze beleefden er een knotsgekke sportdag met tal van teambuildingsspelen. Bekijk het filmpje !

Op dinsdag 22 mei reden alle leerlingen met de fiets naar de Brielmeersen. Team Adventure gaf voor ons tal van avontuurlijke activteiten. Bekijk het filmpje !

In haar crealessen in het VIBSO in Waregem werkt juf Silke Leirens vaak rond beeld. Ze zocht ter afwisseling een muzikale insteek die aansluit bij de leefwereld van de leerlingen. ‘Papa van de beatbox’ Kris Strybos heeft daarvoor alles in huis !

Op 14 mei kreeg de laureaatsklas bezoek van de jury om de installatie van de scholenwedstrijd sanitair en verwarming uitvoerig te testen en te controleren.

De meisjes van 2L kweken hun eigen groentjes om op het einde van het schooljaar een gezond broodje te maken. En nu duimen op mooi weer !

Op dinsdag 8 mei brachten klassen 1B en 1C een bezoek aan het stadhuis van Waregem.