Alle meisjes van het 2de t.e.m. 4de jaar kregen op zaterdagnamiddag 24 november de kans om zich eens te laten verwennen. Enkele juffen van VIBSO en de dames van "Lions Ascot" bezorgden onze meisjes een schitterende namiddag.

Op vrijdag 23 november zijn de leerlingen van 4L op uitstap geweest naar WZC Ter Berk. We kregen de kans om de appartementen en de leefruimte van de bewoners te bezichtigen. De bewoners waren enthousiast om ons te zien !

Op donderdag 22 november gingen de leerlingen van 5GK naar food@worklive. Ze leerden op een interactieve manier de vele voedingsbedrijven, beroepen en tewerkstellingsmogelijkheden uit de sector kennen.

5GK en duaal trokken op dinsdag 20 november naar de horecabeurs. Het was zeer groot, zeer interessant en veel nieuwigheden !  Aan de hand van de opdrachten hebben ze veel bijgeleerd !  Het was voor herhaling vatbaar.

Onze leerlingen zitten niet stil in de creaklas !  Verschillende technieken en materialen werden gebruikt zoals gips, kleuren verf, (kleur)potloden, … Ook de mooie opnamestudio was de voorbije periode een groot succes.

Op donderdag 8 november ll gingen onze leerlingen en leerkrachten van 2HA en 2HB naar hoeve “De heerlijkheid” in Heule. Ze ondergingen er enkele teamversterkende spelen en dit samen met de begeleiders van Ligand.

Op dinsdag 6 november bezocht klas 5L het ziekenhuis van Waregem. Volgende week starten de leerlingen daar met de praktijk. Het was een leerrijke rondleiding door een logistek assistente.