De leerlingen uit 5 logistiek leren verschillende voedingen bereiden voor een pasgeborene. Ze bestuderen de verschillen tussen fles-en borstvoeding en de bereiding van fruit-en groentepap.

Hoeveel zal ik ooit verdienen? Hoeveel zal ik moeten uitgeven voor mijn huis, energie, boodschappen en de verplaatsingen? Wat als ik dan ziek word? De leerlngen van het 5de jaar bezochten de budgetbeurs in het OCMW van Waregem.

Klas 5L versierde tijdens de lessen PST de inkom van de school in het thema valentijn. Het resultaat mag gezien worden. Dankjewel aan alle leerkrachten en leerlingen van de afdeling logistiek die er steeds voor zorgen dat onze school regelmatig in een ander thema wordt aangekleed.

Klas 1D en klas 3H werkten het voorbije trimester bij juf Florie rond verschillende thema's in de lessen crea. Klik op "lees verder" voor meer uitleg.

Vorige zondag  was  er  de  jaarlijkse nieuwjaarsreceptie  voor  de  90 leden van "BOLOED",  de  bond  van  gepensioneerde  leerkrachten,  opvoeders en dienstpersoneel van  VTI en  Vibso.

Wij, leerlingen van het 5de jaar loodgieten, doen mee met een schoolwedstrijd “sanitair en CV”. We hebben jullie hulp nodig om een mooie prijs te winnen. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk “likes” verzamelen.

De leerlingen van klas 1A knuselden een glaasje voor een theelichtje. Het zelf gemaakt cadeautje geven ze aan een bewoner van het woon- en zorgcentrum. “De Meers” in Waregem.

Op dinsdag 15 januari gingen de leerlingen van ABO naar Brussel. Ze deden er een stadswandeling en bezochten het Fedraal Parlement. Het was een leerrijke dag !

Onze leerlingen zaten de voorbije weken niet stil tijdens de lessen crea. Kandinsky cirkels, mimespelen, kerst, papier maché, 3D figuren, washi-tape, juwelen, krastekeningen en slijm, ...