Ook de creajuffen stuurden opdrachten naar hun leerlingen tijdens de lockdown. Een hippe paashaas maken om de muren op te fleuren of een familie konijntjes knutselen met kousen en rijst. Er werd een stappenplan verstuurd om de paasdecoraties te maken. Maak een foto en mail je resultaat !

Het coronavirus heeft de maatschappij in een wurggreep. Het is nu vooral van belang om correct de richtlijnen van de overheid op te volgen. Ondanks het feit dat ook het schoolleven zo goed als stil ligt, zijn er dagelijks heel mooie voorbeelden van verbondenheid tussen de personeelsleden, ouders en leerlingen. Klik op "lees verder" voor meer uitleg.

Na overleg binnen het directiecomité van de St-Paulusschool en op basis van het advies van de overheid beslisten we om de infomomenten van zaterdag 14 maart te annuleren. Verdere informatie volgt binnenkort. Volg ook onze website en sociale media. Voor ouders die van plan waren om zaterdag hun kind reeds in te schrijven, maakten we een digitaal invulformulier aan. Klik op deze Link

Op vrijdag 13 maart namen een groep leerlingen en leerkrachten deel aan het sober maal. Broederlijk Delen spaart dit jaar voor Senegal, Congo en Colombia. Om 12u.00 trok de groep naar de parchiezaal, naast de kerk van het Gaverke. Ze aten heerlijke tomatensoep met ovenkoeken. Daarna genoten ze nog van een workshop crea of sport.

Op woensdag 11 maart namen onze leerlingen, samen met de leerlingen van BLO Zonneburcht deel aan het pétanquetornooi in de "Boulodrome" in Waregem. Joy, Liana, Kelsey, Steffi, Atse en Jente speelden een schitterend tornooi. Ze werden allemaal beloond met een medaille.

Op dinsdag 10 maart mochten we een groep leerlingen van “De Zon” uit Ingelmunster ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats. De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Op maandag 9 maart mochten we een groep leerlingen van het MPI ’t Craeneveld uit Oudenaarde ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats. De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Op vrijdag 6 maart mochten we een groep leerlingen van de Kameleon en de Cocon uit Oudenaarde ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats en een OV4 klaslokaal waar ze een kahootquiz deden. Het resultaat mocht gezien zijn ! De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Ook dit jaar nemen we met onze school deel aan “Broederlijk Delen”. We organiseren een sober maal op vrijdag 13 maart. Diezelfde dag is er voetbal en netbal waarbij de leerkrachten het opnemen tegen de vierdes. De klassen van het eerste jaar sparen centjes in hun grote spaarpotten. Op vrijdag 3 april gaan we op voettocht. De opbrensten van deze acties gaan naar Senegal, Congo en Colombia. Wil je meer weten ? Klik dan op “lees verder” voor het filmpje !

Op donderdag 5 maart mochten we de leerlingen van VIBLO Leieland ontvangen. Na de verwelkoming en een heerlijk middagmaal bezochten ze in de namiddag onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats en creaklas.  Het was een leuke en leerrrijke namiddag. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Op dinsdag 3 maart mochten we een grote groep enthousiaste jongens en meisjes van Zonneburcht ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats en creaklas. De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !