De krokusvakantie nadert en dan wordt er carnaval gevierd. Een lekkere pannenkoek hoort daar uiteraard bij ! Als beloningsactiviteit nodigden de leerlingen van 1A al hun leerkrachten en opvoeders uit naar het pannenkoekenfeestje. Ze waren druk in de weer : tafel dekken, opdienen, bakken, afdienen, afwassen, ... Dank aan juf Annick voor de begeleiding. Dank aan de klas van juf Vera en Laura voor het maken van de deeg en de logistike steun !

2BaHor bezocht het culinaire bedrijf Marblo in Waregem. Ze kregen er een rondleiding op maat. Een vast team van gedreven medewerkers bereidt dagelijks kwalitatieve en betaalbare gerechten. De gerechten worden geleverd aan elke traiteurs, slagerij en supermarkten.

Op dinsdagochtend 22 februari mochten we een groep enthousiaste jongens en meisjes van BLO “De Zon”ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen.  Als slot konden de leerlingen genieten van een lekker middagmaal. Klik op "lees verder" voor het robotfilmpje. Het was een leuke en leerrijke voormiddag. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Een decoratieve appel werd gemaakt door de leerlingen van het 3de logistiek. Fijne motoriek, nauwkeurig werken, meten en doorzettingsvermogen waren hiervoor nodig. Het resultaat mocht bij iedereen gezien worden !