WK-FINALES

WK-Finales December 2022

In een spannende finale nam 4HL/LG het op tegen favoriet ABO.Door het leeftijdsverschil kregen de 4des een 2-0 voorsprong. De eerste helft koos ABO ervoor om het tactisch aan te nemen. Zo snel mogelijk corners halen om via penaltys te scoren. Tot 3 keer toe scoorden ze geen penalty. De 4des verdedigden uitstekend en kregen via Ali ook een uitstekende mogelijkheid om 3-0 te maken. Jammer maar de paal stond in de weg. Een verrassende tussenstand aan de rust, maar niet onverdiend : 2-0. Tweede helft hetzelfde spelbeeld. ABO valt aan, hoeklassen verdedigt. Plots kwam de 2-1 via Theo. De gemoederen raakten al wat verhit. Hierdoor kwam er plots veel ruimte. In de laatste 5 min werd de druk opgevoerd door ABO. Ze slaagden via Theo en Sedena erin om de verdediging uit verband te spelen. Eindstand 2-5. Er was ook een finale tussen leerlingen van het 1ste jaar en 2de jaar. Onze tweedejaars wonnen de finale met 1-2. Proficiat !