De school sluit op vrijdag 9 juni. Wij zijn terug open op maandag 16 augustus. Bij dringende gevallen kan je ons bereiken op 0477 39 74 58. Prettig verlof aan jullie allen en tot 1 september !

Juf. Fauve nam afscheid van onze school. Ze startte haar loopbaan op 1 september 2017. Haar opdracht was helemaal niet evident. Met variatie aan werkvormen heb je het vak Godsdienst aantrekkelijk gemaakt voor de leerlingen. Je deed het met veel professionaliteit en passie. Op onze school heb je enorm veel werk verzet en inspiratie gegeven. We zullen je missen juf Fauve. We wensen je het allerbeste !

Ook dit jaar was het een speciale proclamatie, rekening houdend met de corona-maatregelen. De leerlingen van het 5de jaar en ABO kregen hun kwalificatiegetuigschrift. Daarnaast ontvingen ze een zak vol met allerlei lekkers en gadgets. We wensen onze leerlingen heel veel succes in het werkveld of tot volgend schooljaar in ABO, duaal of in een nieuwe opleiding.

Klas 1C en 1D sloten de laatste schooldag af met een leerwandeling door Waregem. Wanneer we in park Baron Casier kwamen, konden de leerlingen ontspannen op het speelplein. De titularissen van beide klassen zorgden voor een hapje en een drankje om hen te belonen voor het voorbije schooljaar.

Ook voor het 4de jaar moest er door het slechte weer een plan B bedacht worden. We begonnen de dag met basketbal, netbal en hockey in onze eigen sportzaal. Daarna kregen de leerlingen archery-tag. Met de nodige bescherming en allerlei obstakels in de zaal, mochten de leerlingen elkaar raken met pijl en boog. In de oude pastorij, vlabij de school, deden de leerlingen ook lasershooting. De ene groep startte in de kelder, terwijl de andere groep op zolder begon. Iedereen genoot van de superleuke dag !

De leeerlingen en leerkrachten van ABO reden een knooppuntenroute met de fiets richtin Kortrijk. In de trampolinehall daagden ze elkaar uit op allerlei trampolines. De tocht werd verder gezet richting winkelcentrum de "K" in Kortrijk. Ze kregen er wat vrije tijd om te shoppen en te eten. In de namiddag reden ze verder naar de bowling. Het was een leuke allerlaatste schooldag !

Door de slechte weersomstandigheden werd de sportdag van het eerste jaar gewijzigd. 's Morgen deden we estafettespelen in de sportzaal van het stedelijk ontmoetingscentrum, vlakbij de school. Daarna mochten we samen met onze leerkrachten vrij zwemmen met allerlei spelmateriaal in "De Treffer". Na de picknick deden we verder met ons klassenspel. We sloten de dag af met een film op groot scherm. Een leuke afsluiter van het schooljaar !

De leerlingen van het 4HA mochten meehelpen bouwen aan het prieeltje in de tuin van de school. Op deze manier konden ze ervaring opdoen hoe het er kan aan toe gaan op de werkvloer. De leerlingen vonden het een zeer leuk project. Zeker met deze zomerse temperaturen ! De afwerking met dakpannen van ceder is voor volgend schooljaar. Ze mogen reeds trots zijn op het resultaat !

Theo uit het 4HA koos als vrije opdracht het maken van een tuintafel. Het werd een ganse uitdaging omdat het bijna einde schooljaar was. Maar toch is hij erin geslaagd om deze prachtige tafel op tijd af te krijgen. Proficiat Theo !

Pagina's