Laatste dag voor de Paasvakantie : Voettocht. Het wordt stilaan een traditie. Heel wat leerlingen en leerlingen namen deel aan deze mooie dag. Om 9u.30 vertrokken we met het 1ste, 2de, 3de en 4de jaar langs landelijke wegen naar Nokere dorp. Proficiat aan alle leerlingen en leerkrachten voor jullie enthousiaste inzet. Prettige Paasvakantie aan iedereen ! Klik op "Lees verder" voor het filmpje.

Op woensdag 3 april kregen onze leerlingen de kans om samen met leerlingen uit andere Waregemse scholen deel te nemen aan het project Awaj'Art van de jeugddienst van Waregem. De leerlingen mochten meewerken in verschillende workshops. Ze hadden alvast een spetterende namiddag !

Tijdens de lesssen logistiek knutselden onze eerstejaars een paasklokje. Deze mooie paasklokjes gaan niet naar Rome, maar zullen pronken bij de leerlingen van 1C. Wie weet werpen ze ook paaseitje ... Klik op "Lees verder" en bekijk hun kort filmpje !

Met klas 1A deden we een stadswandeling in Waregem. Tijdens de tocht werd uitleg gegeven over het verkeer, de brandweer, het station, de winkelstraten, het park, de middelbare scholen, de decanale kerk, het winkelcentrum, het oude en nieuwe stadhuis, het postkantoor, de stadswinkel, het cultuurcentrum, het sportcentrum, de bioscoop, …

Net zoals we stiekem graag in de huizen van anderen binnengluren, gluren we graag ook eens binnen in de klas. Deze keer vangen we een glimp op van de lessen godsdienst. Wat doen leerlingen daar eigenlijk ? Wat hebben ze de voorbije periode allemaal geleerd ?

Op vrijdag 29 maart speelden de leerkrachten minvoetbal en netbal tegen de leerlingen van het 4de jaar ten voordele van Broederlijk Delen. Na ieder gewonnen set in het netbal en doelpunt in het voetbal door onze leerlingen werd er 5€ in de spaarpot gestoken voor het goede doel.

Op vrijdagmiddag 29 maart organiseerde onze school een sober maal ten voor dele van Broederlijk Delen. Dit schooljaar steunen we we de boeren uit Guatemala voor een eerlijke handel. De leerlingen kregen tomatensoep met een ovenkoek. Daarna zagen ze ze een grappig filmpje over het doel van de actie. Ga naar "Lees verder" en klik op het filmpje !

Tussen de krokus- en de paasvakantie maakten de leerlingen van het eerste jaar een vrachtwagen in de afdeling hout. Er werden verschillende technieken aangeleerd : schuren, zagen, nagelen, vijlen, raspen, meten, monteren, ...  De leerlingen waren heel trots op hun werkstuk.

Enkele leerlingen van het derde hout en grootkeuken hebben meegewerkt aan een propere schoolomgeving. Tijdens de lessen project hebben we de directe omgeving van onze school onderworpen aan een lenteschoonmaak. 

Pagina's