Vandaag in Awaj'art: uitnodigingen maken voor de voorstelling.  Verder het script uitwerken voor de film. De volgende keer zullen de leerlingen de scènes beginnen instuderen. Ze hebben nu ook nog verder geoefend op het dansje.

Op het oudercontact werd een fotoreportage getoond. Tijdens het tweede semester werden er 87 activiteiten georganiseerd op onze school. Klik bij "Lees verder" en vervolgens op het filmpje !

Proficiat aan alle afgestudeerden. Veel succes op het werkveld of welkom in ABO. Het ga jullie goed !

De eerstejaars experimenteerden een aantal weken met het spelen van verschillende personages binnen de lessen toneel. Ze mochten zich daarbij ook verkleden. De tweedejaars maakten een figuur in klei en ontwierpen ook het patroon voor hun eigen knuffel die ze vervolgens naaiden. Ook de derdejaars konden genieten van een aantal lessen stevig fysiek theater (improvisatie) en ze maakten tijdens de lessen grafiek ook kennis met de linosnede. 

Bij de uitstap 'van steen tot beeld' in park Casier in Waregem kan je dagelijks 6 internationale beeldhouwers volgen die elk een blok arduin van 2 kubieke meter bewerken tot een monumentaal kunstwerk. Wij gingen een kijkje nemen toen de kunstenaars in de eindfase van hun beeld zaten. 

Op de activiteitendag mochten we kiezen om action painting te doen. We hebben met veel actie verf op ons doek gebracht. Met muziek op de achtergrond en op onze blote voeten hebben we ons alvast laten gaan. We hebben elkaar nog net niet beschilderd !  Dankjewel ouderraad.

Op de activiteitendag trokken 15 leerlingen in twee groepen richting Cre@nn in Ingooigem om er creatief aan de slag te gaan met macrame. Ze maakten een vriendschapsbandje en een sleutelhanger met prachtige kleuren touw en mooie parels. Dankjewel ouderrraad.

Op vrijdag 21 juni zijn we met een 10 tal leerlingen richting Meulebeke gereden voor een workshop chocolaterie Cacaote. We werden hartelijk ontvangen en kregen de nodige uitleg over hoe je chocoladefiguurtjes kan maken. Daarna konden ze zelf creatief aan de slag. Ze werden ook getrakteerd op iets lekkers en dat vonden ze super !  Dankjewel ouderraad.

De mountainbikers hadden een sappige 55 km in de benen. We verkenden de heuvelachtige streek rond Wortegem-Petegem. 's Middag zorgde Mr. Bart voor een sappige hamburger. We kregen terug energie en fietsten verder op de route 'Mario De Clercq'. Nog niet voldaan, vermaalden we ook Nokere berg op onze terugweg. Wat een prachtige en sportieve afsluiter van het schooljaar. Dankjewel ouderraad.

Pagina's