Proficiat aan alle afgestudeerden. Veel succes op het werkveld of welkom in ABO. Het ga jullie goed !

De laatste lesdag begonnen we met een bezinning in de kerk van het Gaverke. Tijdens de voormiddag hadden we de keuze-activiteiten. In de namiddag waren er klasfoto's, afsluiter met titularis, netbal en voetbal tegen de leerkrachten en als slot kregen we een ijsje en een drankje van de leerlingenraad. We wensen jullie allen een deugddoende vakantie !

De sportieve leerlingen kozen voor balsporten. We waren met 4 teams van 6 spelers. De leerkrachten waren onze coaches ! In de sportzaal deden we tussen vier vuren, een kegelspel en netbal. We werden getrakteerd met hapjes, drankjes en heel veel leuke muziek. Dank aan de ouderraad voor de sportieve voormiddag !

De echte chocolade-fans volgden een boeiende workshop chocolatier. Iedereen mocht zijn eigen vormpjes gieten in verschillende soorten chocolade en versieren. Op het einde van de dag namen ze hun zelfgemaakte chocolade mee naar huis. Dankjewel ouderraad voor al dat lekkers !

Met een grote groep leerlingen reden we met de bus naar Gent. Aan het Citadelpark stond het dierenasiel ons op te wachten. We verdeelden ons in groepjes en wandelden er in het park met de honden. Dank aan de ouderrraad voor de leuke voormiddag.

Met een groep leerlingen reden we naar de manege 't Gavergoed in Deerlijk. We reden er te paard en verzorgden paarden en pony's. Dank aan de ouderraad voor de leuke voormiddag !

Op vrijdagvoormiddag gingen we te voet met een groep geïnteresseerde leerlingen naar de Gavertennisclub in Waregem. We leerden er enkele basistechnieken en speelden onderling wedstrijdjes tegen leerkrachten en leerlingen. Dank aan de ouderraad voor de toffe voormiddag !

Met 13 dierenvrienden trokken we de laatste schooldag met wagens naar de kinderboerderij “Van Clé” in Marke. De cavia’s, konijntjes, geiten, schapen, ezeltjes en paarden… lieten zich gewillig borstelen. We mochten ook alle dieren voederen. Het tofste vonden we toch allemaal de rit op de tractor door Marke. Dank aan de ouderraad voor de toffe voormiddag.

Met een 20 leerlingen en 5 leerkrachten reden we met de fiets naar de forellenvijver in Olsene. Er werd voor deze dag extra vis op de vijver gestoken. We kregen ook de steun van enkele (groot)ouders. ’s Middags aten we barbecue met worst of forel die we gevist hadden. Dank aan de ouderraad voor de leuke dag !

Pagina's