Maak een ganzenbord met krijt op uw terras of oprit. Gebruik hiervoor een groen, oranje en blauw krijt of teken het op een blad papier. Neem een dobbelsteen of gebruik de dobbelsteenapp op je telefoon. Klik op “lees verder” en luister aandachtig naar het filmpje. Veel speelplezier !

Wekelijks sturen we jullie een bewegingsmoment door. Ga naar de tuin of beweeg ergens binnen in huis. Zorg ook voor een flesje water. Klik op “lees verder” en klik op het filmpje. Veel succes !

Ook de creajuffen stuurden opdrachten naar hun leerlingen tijdens de lockdown. Een hippe paashaas maken om de muren op te fleuren of een familie konijntjes knutselen met kousen en rijst. Er werd een stappenplan verstuurd om de paasdecoraties te maken. Maak een foto en mail je resultaat !

Het coronavirus heeft de maatschappij in een wurggreep. Het is nu vooral van belang om correct de richtlijnen van de overheid op te volgen. Ondanks het feit dat ook het schoolleven zo goed als stil ligt, zijn er dagelijks heel mooie voorbeelden van verbondenheid tussen de personeelsleden, ouders en leerlingen. Klik op "lees verder" voor meer uitleg.

Na overleg binnen het directiecomité van de St-Paulusschool en op basis van het advies van de overheid beslisten we om de infomomenten van zaterdag 14 maart te annuleren. Verdere informatie volgt binnenkort. Volg ook onze website en sociale media. Voor ouders die van plan waren om zaterdag hun kind reeds in te schrijven, maakten we een digitaal invulformulier aan. Klik op deze Link

Op vrijdag 13 maart namen een groep leerlingen en leerkrachten deel aan het sober maal. Broederlijk Delen spaart dit jaar voor Senegal, Congo en Colombia. Om 12u.00 trok de groep naar de parchiezaal, naast de kerk van het Gaverke. Ze aten heerlijke tomatensoep met ovenkoeken. Daarna genoten ze nog van een workshop crea of sport.

Op woensdag 11 maart namen onze leerlingen, samen met de leerlingen van BLO Zonneburcht deel aan het pétanquetornooi in de "Boulodrome" in Waregem. Joy, Liana, Kelsey, Steffi, Atse en Jente speelden een schitterend tornooi. Ze werden allemaal beloond met een medaille.

Op dinsdag 10 maart mochten we een groep leerlingen van “De Zon” uit Ingelmunster ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats. De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Op maandag 9 maart mochten we een groep leerlingen van het MPI ’t Craeneveld uit Oudenaarde ontvangen. Na de verwelkoming bezochten ze onze werkplaatsen, klaslokalen, sportzaal, kastjesplaats. De leuke en leerrijke voormiddag werd afgerond met een lekker middagmaal. Hopelijk zien we jullie terug op één van onze infodagen. Tot dan !

Pagina's