Op donderdagavond maakte 5GK een volledig menu klaar voor hun ouders, titularissen, directie en juryleden. Het resultaat mocht gezien zijn en was super lekker. Jana, Lindsey, Robbe, Leona, Nick, Tibaut, Bo, Thomas en juf Vera gaven het beste van zichzelf om er een schitterende avond van te maken.

Op 14 juni gingen de leerlingen van het 4de jaar op studiereis naar Gent. Tijdens de voormiddag brachten we een bezoek aan het 'Vredeshuis' en deden we een kinderrechtenwandeling.

Op vrijdag 8 juni konden onze 5de jaren kiezen uit 3 soorten fietstochten, verschillend van niveau. We begonnen de dag met een gezond ontbijt. We zagen elkaar 's middags terug in Avelgem.

Op woensdag 6 juni namen we deel aan het minivoetbaltornooi in Kortrijk met 2 miniemenploegen en 2 kadettenploegen, een totaal van 28 leerlingen en 7 enthousiaste leerkrachten.

Op dinsdagnamiddag 5 juni deden we met 1A een stadwandeling in de stad Waregem. We bezochten het station, het park van Baron Casier, het stadhuis en het cultuurcentrum. Deze uitstap kadert binnen de lessen mavo.

De leerlingen van het 3de jaar gingen van 30 mei tot 1 juni naar Tiegem met de fiets. Er stonden tal van activiteiten op het programma. Zwemmen, dieren, stadsspel, fietstocht, quiz, ...

3GKB kreeg een een leuke driedaagse van 30 mei tot 1 juni. De klas ging naar de "Valleihoeve" in Zingem en speelden er boerengolf. Ze maakten ook een lekkere picknick klaar en beleefden een schitterende dag in de "Brielmeersen" in Deinze.

Tijdens het 3e trimester zaten de leerlingen niet stil tijdens de crealessen. Foto's kan je bewonderen over verschillende technieken en materialen die onze leerlingen gebruikten.

De leerlingen en leerkrachten van ABO trokken van 22 tot 25 mei op zelfstandigheidsreis. De week was TOP !                       

Pagina's