In de maand oktober kregen alle klassen de kans om deel te nemen aan de fotozoektocht van de gezonde maand. De fotowandeling was een extra bewegingstussendoortje tijdens de gezonde maand.

Op vrijdag 19 oktober was het de dag van de jeugdbeweging. Ook de leerlingen van onze school die lid zijn van een jeugdbeweging deden hun uniform aan. Wij vinden het tof dat jullie elke week naar de jeugdbeweging gaan !

Tijdens de gezonde maand was er een fietsbehendigheidsparcours voor het eerste en tweede jaar. Een extra bewegingsmoment tijdens de lessen ! We behaalden mooie fietsresultaten. Proficiat aan iedereen !

Op woensdag 17 oktober vertrokken onze vijfdejaars op driedaagse naar Oostduinkerke. Onder een stralende zon beleefden ze er fantastische activiteiten. Een onvergetelijke ervaring !

Op woensdagnamiddag 17 oktober namen we met 27 leerlingen deel aan de swimmathon in het nieuwe “Lago” zwembad van Roeselare. Er werden heel wat medailles gewonnen. Dank aan alle leerlingen en begeleiders !

Op dinsdagvoormiddag 16 oktober  gingen 2HA, 2HB, 2HL, 2LG en alle 3de jaren op sportvoormiddag in het Jeugdcentrum in Waregem. Een extra bewegingsmoment in deze gezonde maand !

Op donderdagnamiddag 11 oktober bezochten 2GKA en 2GKB het fruitbedrijf van de familie Lambecht in St. Eloois-Vijve. Het was een echte zomerfruitdag !

Op 11 oktober namen we deel met het 3de jaar aan de jaarlijkse sport- en spelmarathon van stad Waregem en het Zesde Artillerieregiment van het Belgisch Leger van Brasschaat. 

Op dinsdag 9 oktober reden de klassen 4LA en 4LB met de fiets naar het ziekenhuis in Waregem. Daar kregen ze les over handhygiëne.

Pagina's