SCHOLENWEDSTRIJD 5LG SANITAIR EN VERWARMING

Duur van de activiteit :
07-06-19

In het begin van het schooljaar kregen de scholen het plan van een installatie die de leerlingen moesten bouwen. De leerlingen moesten een aantal ontbrekende zaken uit het plan zelf oplossen. De nodige materialen werden ter beschikking gesteld door sponsors.

Tijdens het schooljaar werkten Omar en Mathias uit 5LG onder leiding van Mr. Driessens aan een installatie met diverse toestellen en leidngen. Zo kon de theorie omgezet worden in de praktijk. Het resultaat mocht gezien worden. De leerlingen moesten rekening houden met de reglementen. Ze moesten ook zelf onderdelen opzoeken.

Tijdens de prijsuitreiking op vrijdag 7 juni kreeg onze school een waardebon van 350 €. Met deze waardebon kan de school materialen aankopen voor hun afdeling sanitair-verwarming. Leerkrachten, leerlingen en ouders kregen die avond een uitgebreide receptie. Daarbovenop kreeg iedere leerling nog een leuke giftbag met diverse handige gadgets. In november nam onze school ook deel aan de like-wedstrijd. De jongens van 5LG wonnen die wedstrijd en mogen nu gratis naar Paintball Valley in Zwevegem.